StudentSelect
Op zoek naar medewerkers #callcenter in #denbosch! Mail naar info@studentselect.nl! #commercieel #proactief #uitdaging

about 1 year ago

StudentSelect
#gratis salestraining op 2 april? Klik op de link van onze partner! https://t.co/6kQo6hHmBA

about 1 year ago

StudentSelect
Op zoek naar #Customercare medewerkers voor het meest bekende warenhuis in Amsterdam! Interesse: Mail naar info@sharpandsmart.nl

about 1 year ago

StudentSelect
GEZOCHT: e-mail marketeer! Heb jij ervaring met het bouwen van e-mailtemplates? Mail nu naar info@studentselect.nl! #marketing

about 1 year ago

Onze historie

Eerste landelijke online studentenuitzendbureau

Student Select is in 2002 opgericht als het eerste landelijke online studentenuitzendbureau. Initiatiefnemer was uitgeverij Aromedia. Uitgeverij Aromedia was mediaspecialist voor de doelgroep scholieren, studenten en young professionals met bekende titels zoals StudieBeurs, SUM magazine, SUM Hogeschool- en Universiteitsagenda’s en Carp*. Deze vernieuwende aanpak met een gespecialiseerde doelgroep benadering is de basis van de opbouw van onze uitgebreide en kwalitatief sterke database.

 

Met een online business model en één centrale landelijke vestiging is gekozen voor een vernieuwende efficiënte aanpak zonder de inzet van een kostbaar vestigingennetwerk op A-locaties. Een groot deel van de communicatie is online en passend bij de doelgroep, met gebruik nieuwe communicatietechnologieën en social media. 

 

Internationaal Recruitment

In 2006 hebben wij een wervingskanaal voor internationale vakspecialisten ingericht. Met vernieuwende methoden voor de werving van onder andere junior actuarissen en econometristen uit Polen realiseerden wij hiermee een geheel nieuw bereik voor kennismigranten in de financiële sector. Deze innovatieve aanpak zorgde onder andere voor publicaties in landelijke media zoals het Financieel Dagblad en de Volkskrant.

 

Young Potentials
Met het Young Potentials platform op Social Media heeft Student Select sinds 2010 een interactief instrument om de doelgroep te informeren over arbeidsmarktrelevante nieuwsitems en discussies. Naast het Social Media platform biedt Student Select onder dit label eveneens persoonlijke coaching en organisatie advies op het gebied van managerial uitdagingen voor generatie Y.

 

Van Beuningen & Partners

Sinds 2014 is Student Select overgenomen door van Beuningen & Partners.