StudentSelect
Op zoek naar medewerkers #callcenter in #denbosch! Mail naar info@studentselect.nl! #commercieel #proactief #uitdaging

about 1 year ago

StudentSelect
#gratis salestraining op 2 april? Klik op de link van onze partner! https://t.co/6kQo6hHmBA

about 1 year ago

StudentSelect
Op zoek naar #Customercare medewerkers voor het meest bekende warenhuis in Amsterdam! Interesse: Mail naar info@sharpandsmart.nl

about 1 year ago

StudentSelect
GEZOCHT: e-mail marketeer! Heb jij ervaring met het bouwen van e-mailtemplates? Mail nu naar info@studentselect.nl! #marketing

about 1 year ago

SMARD

 

Door ontwikkelingen op de arbeidsmarkt daalt de beroepsbevolking van Nederland de komende jaren van 7,7 naar 6,9 miljoen. De prognoses geven een kloof in vraag en aanbod aan van 9% in 2020.

Met een kennis gedreven economie is het voor organisaties met name van belang te investeren in een “employer brand” voor de hoger opgeleide doelgroep. Deze doelgroep, onderdeel van generatie Y en Z vormt zich voor een belangrijk deel tijdens de studie een beeld van de arbeidsmarkt.

 

Om tijdens deze belangrijke fase van oriëntatie op de arbeidsmarkt op het netvlies te komen van dit excellente talent heeft Student Select voor haar opdrachtgevers een programma ontwikkeld: SMARD.

 

In het SMARD programma ligt de nadruk op ontwikkeling van skills die belangrijk zijn voor een succesvolle carrière, nu en in de toekomst.

Het SMARD programma betekent voor u als werkgever:

  • als eerste toegang tot de meest gekwalificeerde starters in de markt, 
  • inzicht  in resultaten en bewezen successen van de geselecteerde kandidaat,
  •  een effectief middel in arbeidsmarktcommunicatie en positionering op de startersmarkt. 

 

Spreekt het programma u aan en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen, neem contact op met Student Select voor een inventariserend gesprek.